Cykel

Vi säljer både nya och begagnade cyklar och tillbehör. Du hittar välkända märken så som Giant, Sandnäs, Tabou, Marvil och många fler. VI har många olika modeller och storlekar och vi är säkra på att vi har en cykel som passar dig. Vi inriktar oss främst mot standardcyklar och mountain bikes, både el och vanliga, men kan även ta hem racer- eller specialcyklar såklart.

Genom vårat samarbete med XL-cykel håller vi bra priser och ett enormt utbud. Du kan välja mellan mer än 500 olika modeller. Har vi inte just din cykel hemma på lagret tar vi hem den till dagen efter oftast men de allra vanligaste cyklarna hittar du i vår butik. Beställer man via XL-cykels hemsida kan man hämta ut sin cykel monterad och klar hos oss. En efterkontroll av cykeln ingår alltid efter 3 månader vid köp av ny cykel.

Vi har också tillbehören du behöver för att till exempel synas i trafiken, vara säker när du cyklar och för att få ha din cykel i fred.

Vill du meka med din cykel själv och behöver reservdelar kan vi även hjälpa till med det. Genom kontakter med stora leverantörer kan vi beställa hem det mesta om vi inte redan har det på hyllan. Det allra vanligaste har vi oftast hemma så som kedjor, slang och däck. 

Kom ner till oss så snackar vi cykel.