Trädgård

Som återförsäljare för stiga kan vi ta fram maskinerna som passar just dig och ditt behov. Stiga har brett sortiment för både villaägaren som företagen. Stiga har de senaste åren satsat stort på utvecklingen av sina robotgräsklippare och erbjuder bland annat en kabelfri variant som styrs via GPS. 

Givetvis finns även de klassiska maskinerna så som gå-bakom klipparna, häcksaxar, motorsågar m.m i både bensinutförande och med batterier i flera olika storlekar och utföranden.

Förutom nya maskiner har vi ofta begagnade maskiner med som vi gått igenom och servat. Kvalitetsmaskiner håller väldigt länge om man håller efter och servar. Vi kan ofta även ta in din maskin i inbyte vid köp av en ny hos oss.

Utöver trädgårdsmaskiner och tillbehör har vi ett brett sortiment från starta produkter som består av bland annat alkylatbensin (miljöbensin), oljor, sprayer och mycket mer. 

Vi vet att det ibland kan vara krångligt att köra ner trädgårdsmaskiner till oss, det kanske behöver hyras släp och man måste låna grannens bil med dragkrok och allt vad det kan vara. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till med att hämta och lämna i mån av tid.

Vi utför profesionell installation av robotgräsklippare där vi fräser ner begränsningskabeln några centimeter under marken så du slipper få den avklippt stup i kvarten och roboten står stilla. Vill du göra det själv har vi tillbehören du behöver så som begränsningskabel, klämmor och kontakter.